Haemme automaatioalan osaajia Länsi-Suomeen

Haemme joukkoomme nyt automaatioalan osaajia. Haluatko haastavia ja monipuolisia työtehtäviä?

Haemme kasvavaan joukkoomme automaatioalan osaajia projekti liiketoimintaamme. Projektimme vaihtelevat erilaisten tuotantolaitteiden modernisoinneista aina uusien siltanostureiden toimituksiin. Työtehtävät kattavat kaikki projekteihin liittyvät automaatio/sähköalan tehtävät, aina suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon. Työtehtävät tarkentuvat osaamisen mukaan, mutta valituilla henkilöllä pitää olla valmius toimia projektin kaikissa vaiheissa.

Työ on luonteeltaan liikkuvaa. Projektit ovat ensisijaisesti Länsi-Suomen alueella, mutta olet valmis liikkumaan Suomen sisällä ja tarvittaessa myös ulkomailla. Työssä pääset työskentelemään laaja-alaisesti Suomen eri teollisuuden aloilla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on vahva kokemus PLC ohjelmoinnista (ABB, Beckhoff, Siemens yms.) sekä liikkeenohjauksesta.  Sinulla on myös ymmärrystä kenttälaitteistosta etkä pelkää tarttua työkaluihin.

Olet joustava tiimipelaaja, olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja sinulla on kokemusta projekti liiketoiminnasta. Projektien aikataulujen vaatiessa olet valmis tekemään pitkiäkin päivä, jotta projektit saadaan valmiiksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan paikan päästä toteuttamaan monipuolisia projekteja. Työ on luonteelta joustavaa, kun sovitut asiat hoidetaan. Työhönottopaikka on sovittavissa erikseen, mutta ensisijaisesti Rauma tai Turku.

 

Lisätiedot: Tony Blom, 050 4431500, tony.blom@quantservice.com / Quant Sataservice Oy

 

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus viimeistään 18.2.2019.

 

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.