Haemme kunnossapitoasentajaa Punkaharjulle

Haemme kunnossapitoasentajaa Punkaharjun yksikköömme, jossa olet osa kunnossapitoryhmäämme. Tehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden monipuoliset kunnossapitotehtävät, korjaukset ja huollot. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Tuotat asiakkaalle lisäarvoa omilla ongelmanratkaisutaidoillasi. Turvallisesti työskentely ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat kunnossapitokokemusta ja olet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön kykenevä. Turvallinen työskentelytapa ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat sinulle tuttuja. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana ja olet tottunut tietokoneen käyttäjä. Kokemus teollisuuden kunnossapidosta on eduksi tehtävää haettaessa.

Tarjoamme sinulle vasdtuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttaman omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen.

 

Lisätiedot: Jani Perttula, 040 640 4925, jani.perttula@quantservice.com tai Hemmo Karvinen, 050 373 4720, hemmo.karvinen@quantservice.com.

 

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella 28.2.2019 mennessä.

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.