Haemme kunnossapitoinsinöörejä ja työnjohtajia Eurajoelle

Haemme kunnossapitoinsinöörejä ja työnsuunnittelijoita Eurajoelle vakituiseen työsuhteeseen

 

Kunnossapitoinsinöörinä tulet työskentelemään pääsääntöisesti mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto-ohjelmiin liittyvissä tehtävissä, joita ovat esimerkiksi ennakkohuoltojen yksityiskohtainen suunnittelu ja aikataulutus, varaosien ja niiden määrien tarvesuunnittelu, työnsuunnittelu sekä muut erikseen nimettävät vastuut.

Työnsuunnittelijana toimit ydinvoimalaitoksen työnsuunnittelussa. Teet ja koordinoit laitosyksiköiden mekaanista työnsuunnittelua ja töiden aikatauluttamista. Lisäksi otat osaa kunnossapitosuunnitteluun ja kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää kunnossapitotoimintaa entistä paremmaksi. Kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä sinun on mahdollista saada lisää vastuuta sekä mahdollisesti edetä urallasi.

 

Sinulla on jo kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, soveltuvaa teknistä koulutusta, yleisimpien tietojärjestelmien ja englannin kielen hallintaa sekä kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Mahdollinen esimieskokemus, hitsaustekniikan ja rikkomattomien tarkastusmenetelmien osaaminen katsotaan eduksi tehtävässä. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä, turvallisuusasennetta ja hyviä ryhmätyötaitoja. Työssä edellytetään lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Tommi Palmroth puh. 0401626253 ja Juha Hannonen puh. 0400922352

 

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 31.8.2019.

 

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.