Haemme kunnossapitoinsinööriä Harjavaltaan

Haemme kunnossapitoinsinööriä Harjavallan yksikköömme Nornickel sopimukseen. Kunnossapitoinsinöörinä vastaat vastuualueesi kunnossapidon johtamisesta osana muuta yksikön organisaatiota. Vastaat oman tiimisi turvallisuudesta ja osastosi tuotannon käytettävyyden kehittämisestä, sekä sopimuksen toteuttamisesta tiimisi ja kollegoidesi kanssa. Pääset osaksi kasvavaa globaalia yritystä, mutta keskittymään erityisesti paikallisen toiminnan kehittämiseen Harjavallassa.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on loistavat esimiestaidot, hyvä tekninen osaaminen ja systemaattinen, mutta joustava toimintatapa. Turvallisuus ja asiakaspalvelu ovat normaali osa tekemistäsi. Johdat toimintaa esimiesroolissa ja saat tiimisi toimimaan sujuvasti kohti yhteisiä tavoitteita. Edellytämme kokemusta teollisuudesta ja kunnossapidosta sekä vahvaa kokemusta esimiestoiminnasta. Insinööritasoinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osku Kataja 050 561 2299, osku.kataja@quantservice.com tai Petteri Särkiniemi sähköpostitse petteri.sarkiniemi@quantservice.com

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.5.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

 

 

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.