Haemme kunnossapitoinsinööriä Poriin

Haemme Porin yksikköön Eurajoelle useampaa kunnossapitoinsinööriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteään työpisteeseen. Työskentelet pääsääntöisesti mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto-ohjelmiin liittyvissä tehtävissä, joita ovat esimerkiksi ennakkohuoltojen yksityiskohtainen suunnittelu ja aikataulutus, varaosien ja niiden määrien tarvesuunnittelu, työnsuunnittelu sekä muut erikseen nimettävät vastuut.

Omaat ongelmanratkaisukykyisen sekä asiakaspalveluhenkisen työskentelyasenteen, myös englannin kielellä. Työssä onnistuminen vaatii myös ennakkoluulotonta asennetta, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että joukkueena. Turvallinen työskentely ja ennakoivat turvallisuustoimenpiteet kuuluvat osana jokapäiväiseen työskentelyysi. Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta mekaanisen kunnossapidon parista. Aikaisempi esimieskokemus asennustehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää kunnossapitotoimintaa entistä paremmaksi. Kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä sinun on mahdollista saada lisää vastuuta sekä mahdollisesti edetä urallasi.

 

Lisätiedot: Juha Hannonen, 0400 922 352, juha.hannonen@quantservice.com.

 

Täytä hakemus alla olevalla lomakkeellamme viimeistään 26.4.2019.

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.