Haemme kunnossapitoinsinööriä Suolahdelle

Etsimme kunnossapitoinsinööriä yksikköömme Suolahdessa. Kunnossapitokohteenamme ovat asiakkaamme vaneri- ja viilutehtaat Suolahdella ja Äänekoskella. Työtehtäviisi kuuluu kunnossapidon töiden suunnittelu ja aikataulutus sisältäen resurssisuunnittelun, materiaalit, alihankinnan ja kustannusseurannan. Toimit oman kunnossapito-osastosi esimiehenä ja osallistut aktiivisesti kunnossapidon sekä tehtaan toiminnan kehittämiseen. Olet tiiviissä yhteystyössä asiakkaamme kanssa ja vastaat toiminnallasi asiakaspalvelun laadusta. Työtehtäviin sisältyy vastuu materiaalihallinnasta ja varaosavaraston toiminnasta sekä kehityksestä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja mekaanisesta kunnossapidosta sekä laitetuntemusta tehdasympäristöstä. Insinöörin koulutus on suotavaa, mutta vähintään teknikon koulutus ja työsuunnittelukokemusta tarvitaan. Kokemus vanerin valmistuksesta tai mekaanisen puunjalostuksen teollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen perustuen henkilön osaamiseen ja työkokemukseen. Meillä on myös hyvät henkilöstöedut ja palkitsemisperusteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Rosendahl, puhelin 0505407755, sähköposti arto.rosendahl@quantservice.com.

Täytä hakemus alla olevalla lomakkeellamme viimeistään 19.4.2019.

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.