Haemme kylmälaiteasentajaa Raumalle

Haemme oma-aloitteista teollisuuden kylmälaiteasentajaa Rauman alueen kiinteistö – ja laitetekniikan osastolle.  Tehtävät ovat vaihtelevia kylmä- ja iv -tekniikan projekti- sekä käynnissäpitotehtäviä. Työt liittyvät läheisesti kylmälaitteiden vianhakuun, ylläpitoon, niiden parannus- ja muutostöihin, sekä kiinteistö- ja prosessiasennuksiin. Työt suoritetaan asiakkaidemme tuotantolaitoksilla pääsääntöisesti Rauman alueella.

Olet sähköpuolen koulutuksen omaava ja sinulla on useamman vuoden työkokemus itsenäisistä kylmäasentajan liittyvistä työtehtävistä ja omaat yli 3 kg kylmäaineluvat. Osaat toimia tiimissä ja pidät haasteista. Pystyt työskentelemään paineen alla ja tarvittaessa joustat työn mukana. Teet työsi laadukkaasti sekä turvallisesti ja hallitset hyvän asiakaspalvelun. Työtehtävien hoitamista tukee erilaisten rakennusautomaatiojärjestelmien tunteminen (mm Siemens Desigo), sekä perustiedot LVI-järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

 

Lisätiedot: Ville Marila 050 462 0089, ville.marila@quantservice.com

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 22.1.2020

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.