Haemme kylmälaiteasentajaa Turkuun

Haemme oma-aloitteista teollisuuden kylmäasentajaa Turun alueen aluehuoltoyksikköön. Työtehtävät ovat vaihtelevia kylmälaitosten, vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden huolto-, asennus-, käyttöönotto- ja ylläpitotehtäviä. Suoritettavat työtehtävät tehdään asiakkaidemme tiloissa ja heidän laitteistoissaan.

Tehtävien hoitaminen edellyttää vähintään kylmäasentajan perus- tai ammattitutkintoa, noin kolmen vuoden kokemusta kylmälaitteiden asennuksista ja huolloista sekä Tukes Y3a-pätevyyttä. Olet positiivinen tiimipelaaja ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Osaat aikatauluttaa työsi ja suoriudut tehtävistäsi paineenkin alla – hoidat työsi, asiaankuuluvat raportoinnit ja asiakaskontaktit joustavasti alusta loppuun. Arvostamme lisäksi tieto- ja sähkötekniikan osaamista, ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

 

Lisätiedot: Vesa Malmsten, 040 0270050, vesa.malmsten@quantservice.com

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 21.2.2019.

 

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.