Haemme sähkö- ja automaatioasentajaa Äänekoskelle!

Haemme omatoimista sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajaa teollisuuden kunnossapitotehtäviin asiakaskohteeseemme Äänekoskelle. Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluvat tuotantolaitteiden päivittäiset kunnossapitotehtävät, korjaukset ja huollot. Toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden ja tuotat asiakkaalle lisäarvoa ongelmanratkaisutaidoillasi ja oma-aloitteisuudellasi.

Odotamme sinun omaavan sähköalan koulutuksen sekä aiempaa alan työkokemusta, sillä tehtävään valitun henkilön on kyettävä itsenäiseen sähkötyöskentelyyn. Aikaisempi kokemus taajuusmuuttajista ja logiikoiden tuntemus ovat eduksi tehtävää haettaessa. Saatat olla etsimämme henkilö mikäli turvalliset työskentelytavat, sosiaaliset taidot, positiivinen asenne ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvien etujen ja miellyttävän työyhteisön lisäksi vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle aina edellytykset tehdä työsi turvallisesti.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin: Jarno Arve 0505763410, Pekka Kumpulainen 0405205713

 

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 01.03.2020. Lähetä hakemuksesi meille pikimiten sillä, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.