Haemme sähkö- ja automaatioasentajia Suolahteen ja Äänekoskelle!

Tarjoamme vakituista työsuhdetta Äänekosken ja Suolahden asiakaskohteisiimme. Tehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden kunnossapitotehtävät, korjaukset ja huollot. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Olet valmis myös vuorotyöhön. Tuotat asiakkaalle lisäarvoa ongelmanratkaisutaidoillasi ja oma-aloitteisuudellasi. Turvallinen työskentely, sosiaaliset taidot, positiivinen asenne ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Edellytämme hakijoilta sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa sähköalan työkokemusta. Kokemus taajuusmuuttajista ja logiikoiden tuntemus ovat eduksi tehtävää haettaessa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin. Tarjoamme edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Lisätiedot: Marko Tuhkanen, 0504327314, Jarno Arve, 0505763410, Pekka Kumpulainen, 0405205713

 

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 22.1.2020

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.