Haemme sähkö- ja automaatiokunnossapidon asentajaa Kuusankoskelle!

Haemme  elintarviketeollisuuden toimipisteellemme Kuusankoskelle sähkö- ja automaatiokunnossapidon asentajaa jonka tulevaan työnkuvaan tulee kuulumaan kunnossapitoa, vuorokäynnissäpitoa sekä ennakkohuoltotehtäviä pääsääntöisesti päivävuorossa. Odotamme valikoidun henkilön kuitenkin olevan valmis työskentelemään myös vuorotyössä. Töitä tässä tehtävässä tulisit tekemään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Odotamme sinun omaavan tehtävään soveltuvan koulutustaustan sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme myös sähköalan osaamisen sekä kyvyn työskennellä mekaniikan parissa. Uskomme kyseisessä tehtävässä hyvin pärjäävän henkilön, joka on luonteeltaan täsmällinen ja joustava sekä omaa hyvän paineensietokyvyn ja asiakaspalveluhenkisyyttä.  Lisäksi arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja omaksua uusia toimintatapoja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvien etujen ja miellyttävän työyhteisön lisäksi vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle aina edellytykset tehdä työsi turvallisesti.

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 16.2.2020

Hae jo nyt, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana potentiaalisten hakijoiden kanssa!

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin: Kari Pyötsiä, puh. 040 5414640 tai  kari.pyotsia@quantservice.com

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.