Haemme sähköasentajaa Lohjalle

Haemme Lohjan Nordkalkin yksikköömme sähkökunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden kunnossapitotehtävät, korjaukset ja huollot. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Tuotat asiakkaalle lisäarvoa omilla ongelmanratkaisutaidoillasi ja oma-aloitteisuudellasi. Turvallisesti työskentely ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin.

Edellytämme sähköalan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta teollisuussähkötöistä. Positiivinen asenne ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat meille tärkeitä. Liittyessäsi joukkoomme pääset pitämään suomalaisen teollisuuden rattaat pyörimässä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

 

Lisätiedot: Anders Wiberg 0505409519 ja Raimo Gillberg 0406404907.

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 10.6.2019.

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.