Haemme sähköasentajaa Turkuun (nosturit)

Haemme oma-aloitteista useamman vuoden työkokemuksen omaavaa sähköasentajaa Turun alueen aluehuoltoyksikköön. Työtehtävät ovat vaihtelevia, pääsääntöisesti nostureiden (silta-, puomi- ja satamanostureiden) ja nosto apuvälineiden huolto-, korjaus- ja tarkastustöitä. Työt suoritetaan asiakkaidemme tuotantolaitoksilla pääsääntöisesti Turun alueella.

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä sähkö- ja mekaanisen puolen työkokemusta. Olet positiivinen tiimipelaaja ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Suoriudut tehtävistäsi paineenkin alla ja teet työsi laadukkaasti. Pystyt luovaan ongelmanratkaisuun ja turvallisuus on työssäsi etusijalla.

Työtehtävien hoitamista tukee nosturitarkastajan pätevyystodistus, mekaanisten laitteiden (pumput, venttiilit, lämmönvaihtimet) tuntemus, sekä perustiedot hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi.

 

Lisätiedot: Vesa Malmsten, 040 0270050, vesa.malmsten@quantservice.com / Quant Sataservice Oy

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 21.2.2019.

 

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.