Haemme sähkökunnossapitoasentajaa Helsinkiin!

Haemme omatoimista sähkökunnossapitoasentajaa asiakaskohteeseemme Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja tulet työskentelemään päivävuoron lisäksi ajoittain myös iltavuorossa. Tehtävässä vastaat teollisuuden sähkölaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä osana kunnossapitotiimiä.

Tehtävä edellyttää vähintään sähköalan perustutkintoa, mutta arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinun tulisi tehtävässäsi kyetä huolehtimaan itsenäisesti sähkölaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä ja olla valmis tekemään myös mekaanisia kunnossapitotöitä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan paitsi omaan työhösi niin myös kunnossapidon kehittämiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Chi, joko puhelimitse +358 50 540 0225 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse henri.chi@quantservice.com

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 29.03.2020

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.