Haemme työnjohtajaa Mikkeliin!

Haemme Mikkelin asiakaskohteeseemme kunnossapidon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen, jossa toimit osana kunnossapitotiimiä. Tehtäviisi kuuluu kunnossapitotöiden jatkuva seuranta, ohjaus sekä johtaminen, töiden resurssien hallinta ja organisointi, asiakaslähtöinen palvelu tuotannossa jokaisella tasolla, vuoromiesten ohjaaminen sekä töihin kuuluvien materiaalien hankinta. Tämä työ vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, hyvät ongelmaratkaisutaidot ja kehittämisen intoa. Varmistat omalla panoksellasi sen, että asiakkaamme saavat meiltä erilaiset kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti. Luot työntekijöillemme edellytykset onnistua omassa työssään. Kehität liiketoimintaamme ja tuot myös asiakkaillemme uusia ratkaisuja tukemaan heidän liiketoimintaansa. Olet mukana myös kehittämässä turvallisuuskulttuuriamme ja varmistat, että henkilöstömme saa tehdä työnsä turvallisesti. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta sekä valtuudet toimia vapaasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Edellytämme sinulta:

 • Ammatillinen tai korkeakoulututkinto
 • Kokemusta työnjohto/esimiestehtävistä
 • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
 • Englanninkielentaito katsotaan eduksi
 • Esimiestehtäviin soveltuvia taitoja kuten:
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Organisointikyky
  • Paineensietokyky
  • Täsmällisyys

Toivomme että olet jo vahva osaaja kunnossapidon eri osa-alueilla, vahvuutesi ovat erityisesti palveluliiketoiminnassa ja asiakaspalvelussa. Toivomme että hallitset kunnossapitojärjestelmiä, sinulla on aiempaa kokemusta teollisuudesta ja sinulla on tehtävään sopiva koulutus. Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen sekä kykenet toimimaan paineen alla. Osaat toimia turvallisesti sekä tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja työskentelet mielelläsi myös tiimissä. Eduksi katsomme teollisuuden kunnossapidon työkokemuksen sekä kunnossapidossa tarvittavien tietojärjestelmien käyttötaidon.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä edut ja edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin 09-15: Karmo Pajo +358 50 540 4983, karmo.pajo@quantservice.com

 

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan alla olevalla lomakkeella!

Viimeinen hakupäivä on 29.3.2020, mutta aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Lähetä hakemus

 • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.