Haemme yksikönpäällikköä Harjavaltaan!

Haemme yksikönpäällikköä / operatiivista päällikköä vakituiseen työsuhteeseen Harjavaltaan.

 

Tehtävänäsi päällikkönä on johtaa kunnossapidon palveluliiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Vastaat siitä, että tuotamme asiakkaille sopimuksessa sovitut palvelut ja ylitämme odotukset. Parannamme asiakkaan tuottavuutta ja toiminnan laatua.  Toimit keskeisessä roolissa asiakassuhteen edistämisessä ja asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Vastaat oman vastuu alueen henkilöstöjohtamisesta ja henkilöstön turvallisesta toiminnasta, asiakaslupausten lunastamisesta, yksikön taloudesta sekä osallistut myynti- ja markkinointitehtäviin. Raportoit aluejohtajalle ja kuulut alueen johtoryhmään.

Olet palveluliiketoiminnan ammattilainen, jolle tärkeitä ominaisuuksia ovat erinomaiset esimies- ja asiakaspalvelutaidot sekä hyvä paineensietokyky. Odotamme että olet jo kokenut liiketoiminnan vetäjä ja sinulla on erinomaiset henkilöstöjohtamisen taidot. Tehtävässä varmistat että yrityksemme turvallisuusvaatimukset täytetään ja turvallisuuskulttuuriamme kehitetään yhdessä sekä henkilöstön että asiakkaidemme kanssa. Kehität palvelutuotantoamme ja varmistat että tuotamme toimillamme asiakkaillemme lisäarvoa kehittääksemme ja syventääksemme yhteistyötä. Johdat henkilöstöamme varmoin ottein ja varmistat että saavutamme meille asetetut tavoitteet. Aiempi kokemus kunnossapidon toiminnoista katsotaan vahvuudeksi tässä tehtävässä. Odotamme sinun omaavan vahvan työkokemuksen alalta.  Tehtävän hoitamien edellyttää joko insinöörin/diplomi-insinöörin tutkintoa tai että olet hankkinut vankan osaamisen työn ja kokemuksen kautta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vapaan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä palveluliiketoiminnan huippuosaajaksi. Tarjoamme normaalia laajemman yksityisen työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntasetelit, osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden tulospalkkioon.

 

Lisätiedot: Petteri Särkiniemi, 050 4670320 petteri.sarkiniemi@quantservice.com

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä, täytä hakemus alla olevalla lomakkeella viimeistään 07.02.2020

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.