Haemme kunnossapitoinsinööriä Harjavaltaan!

Haemme Harjavallan asiakaskohteeseemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviäsi ovat mm. mekaanisen kunnossapidon työnjohto ja työnsuunnittelu, johon kuuluu päivittäisen kunnossapidon lisäksi seisokki- ja kehitystöiden johtaminen. Työnkuva muokataan valittavan henkilön työkokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Tämä työ vaatii hyvät ongelmaratkaisutaidot ja kehittämisen intoa. Varmistat omalla panoksellasi sen, että asiakkaamme saavat meiltä erilaiset kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti. Luot työntekijöillemme edellytykset onnistua omassa työssään. Kehität liiketoimintaamme ja tuot myös asiakkaillemme uusia ratkaisuja tukemaan heidän liiketoimintaansa. Olet mukana myös kehittämässä turvallisuuskulttuuriamme ja varmistat, että henkilöstömme saa tehdä työnsä turvallisesti. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta sekä valtuudet toimia vapaasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toivomme että olet jo vahva osaaja kunnossapidon eri osa-alueilla, vahvuutesi ovat erityisesti palveluliiketoiminnassa ihmisten johtamisessa ja asiakaspalvelussa. Sinulla on Insinööritasoinen koulutus. Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen sekä kykenet toimimaan paineen alla. Osaat toimia turvallisesti sekä tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja työskentelet mielelläsi myös tiimissä. Eduksi katsomme teollisuuden kunnossapidon työkokemuksen sekä kunnossapidossa tarvittavien tietojärjestelmien käyttötaidon.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä edut ja edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin: Mikko Salonen +358 40 535 6763, mikko.salonen@quantservice.com

 

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan. Viimeinen hakupäivä on 9.2.2020 mutta aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana.

Lähetä hakemus

  • Lähettämällä hakemuksen hyväksyt rekisteriselosteessa ja tietosuojakäytänteissä mainitut ehdot.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.