ABB Oy:n Suomen Drives uudeksi yhteistyökumppaniksi

Vuosi 2018 toi viime vuodenvaihteen tapaan positiivisia uutisia mukanaan. Sataservice jatkaa vahvaa kasvuaan ja toimittaa jatkossa kunnossapitopalveluja myös ABB Oy:n Suomen Drives liiketoimintayksikölle. Odotettavissa on jälleen hieno vuosi niin uusien, kuin nykyistenkin asiakkaiden kanssa.

Uusi yhteistyökumppanimme on meille varsin merkittävä. Uuden kumppanimme ABB Oy:n Suomen Drives-liiketoimintayksikön Suomen toiminnot sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä. Sopimuksen myötä Sataservicen kokonaisvastuulle siirtyy ABB:n Drivesin taajuusmuuttajatehtaan tuotanto- sekä laboratorio- ja testauslaitteiden ennakoiva ja korjaava kunnossapito. Yhteistyö käynnistyy 1.7.2018. Sataservicen laaja teknologiapalveluiden tarjonta mahdollistaa myös asiakastarpeisiin kohdennettujen lisäpalvelujen toimittamisen. Kokonaisuudessaan nyt solmittu sopimus tulee tiivistämään Sataservicen ja ABB:n yhteistyötä myös laite-edustuksen ja niihin liittyvien palveluiden osalta.

ABB toimii Suomessa noin 20 eri paikkakunnalla ja sen tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa ja Porvoossa. ABB:n Drives-liiketoimintayksikkö kehittää ja valmistaa taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä ohjelmistotyökaluja kaikkiin sovelluksiin ja teollisuudenaloille maailmanlaajuisesti. Helsingissä Pitäjänmäen Drives-yksikössä työskentelee noin 1300 henkilöä ja maailmanlaajuisesti ABB:n taajuusmuuttajaliiketoiminta työllistää 6000 henkilöä yli 80 maassa.

ABB Oy Drivesin hankinnasta Sourcing Manager Mervi Moldakainen kommentoi uutta yhteistyötä seuraavasti

-Valitsimme Sataservicen seuraavaksi ABB Oy Drivesin tehdaskunnossapidon toimittajaksi perusteellisen kilpailutuksen pohjalta. Haimme palveluntarjoajaa vastaamaan taajuusmuuttajatehtaan tuotanto-, testaus ja laboratorioprosessien kunnossapidosta ja tuotantotehokkuuden kehittämisestä kokonaisvaltaisella, kustannustehokkaalla, joustavalla ja asiakasarvoa lisäävällä tavalla. Sataservice vakuutti mm. laajalla osaamisellaan ja asiakaslähtöisyydellään.

Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther ja Etelä-Suomen aluejohtaja Mikko Marjakoski kommentoivat uutta yhteistyötä erittäin positiivin mielin.

-Sataservice tunnetaan markkinoilla asiakaslähtöisenä ja ketteränä toimijana, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan kyvykkäällä paikallisella organisaatiollaan. Nämä vahvuudet olivat myös niitä ratkaisevia tekijöitä, miksi ABB valitsi meidät yhteistyökumppanikseen Pitäjänmäen Drives-tehtaalle, kommentoi Marjakoski.

-Tämä on merkittävä yhteistyö Sataservicelle monessakin mielessä. ABB:n Drives-yksikkö on alansa johtava toimija ja jaamme toiminnassamme samat arvot niin työturvallisuuden, kuin tuottavuuden osalta. Yhteistyö kehittää entisestään palvelukykyämme Etelä-Suomessa ja haastaa meitä entistä vaativampaan toimintaan Tuottavuuden Tekijänä. Tulemme myös laajentamaan yhteistyötämme ABB:n kanssa esimerkiksi automaatiotuotteiden osalta, joita jo käytämmekin monissa kohteissamme, kommentoi Luther.

Sataservice on toiminut teollisuuden kunnossapidon erikoisosaajana jo 15 vuotta. Yritys toimii pääosin Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla auttaen asiakkaitaan tuottavuuden ylläpidossa ja kasvattamisessa tarjoamalla asiantuntevat käynnissä- ja kunnossapidon palvelut takaamaan prosessien toimivuuden. Sataservice toimii Tuottavuuden Tekijänä, jonka toiminnassa työturvallisuus on avainasemassa. Yrityksessä työskentelee kaiken kaikkiaan lähes 400 tuottavuuden tekijää, jotka kulkevat asiakkaan rinnalla päivittäin.

 

ABB_Sataservice

Kuvassa Toimitusjohtaja Thomas Luther, Sataservice Group ja Johtaja Lasse Mäkelin, ABB Oy Drives