Aluehuollot kiinteiden asiakaskohteiden tukena

Sataservice ja Quant ovat yhdistymisvaiheessa, kumpikin omaa paljon hyviä toimintatapoja, jotka on tarkoitus tuoda yhteen lähitulevaisuudessa. Sataservicen vahvuutena ja osana ketterää toimintaa on tunnettu aluehuollot. Liikkuvat yksiköt ovat erikoistuneet projektitöihin sekä kiinteiden asiakaskohteiden tukemiseen erityisosaamisellaan.

Tällä hetkellä vielä Sataservicen nimen alla toimivat aluehuollot tulevat olemaan vahvasti osana tulevaa Quant Suomen toimintaa. Aluehuollot toimivat tällä hetkellä Porissa, Harjavallassa, Raumalla, Turussa ja Tuusulassa sekä näiden kaupunkien lähialueilla.

Projektitöihin erikoistuneet yksiköt työskentelevät pääasiassa nosturien modernisointien, automaation, LVISAK ja sähkökoneiden huoltojen parissa. Alueet pitävät sisällään monipuolisen kattauksen ammattitaitoista osaamista eri teollisuuden aloilta.

Aluehuollot ovat tärkeä osa koko yrityksen toimintaa. Kiinteitä asiakaskohteita pystytään tarvittaessa tukemaan lisäresursseilla nopeallakin aikataululla, esimerkiksi työn vaatiessa erityisosaamista.

Asiakkaan näkökulmasta nopean lisäresurssin hankinnan lisäksi positiivista on kustannustehokkuus, kun työtä ei tarvitse teettää erillisellä alihankkijalla vaan pystymme tarjoamaan monipuolisen osaamisen ja kustannustehokkaan ratkaisun yhden toimijan kautta.

Tulevaisuuden tavoitteena on panostaa erityisesti resurssien vahvistamiseen entistäkin monipuolisemmalla osaamisella.

 

Etelä-Suomen aluehuoltoyksikkömme henkilöstömäärä kasvaa Sataservicen ja Quantin yhdistymisen myötä lähes 40:een työntekijään. Yhdistyminen tulee edelleen vahvistamaan sekä laajentamaan yksikkömme projekti -toimituskyvykkyyttä ja lisäämään kunnossapidon erikoisosaamisalojen palvelu tarjontaa. Vahvuutemme perustuvat ”raudan lujaan” henkilöstön ammattitaitoon, joustavuuteen, palveluiden laatuun sekä asiakastyytyväisyyden jatkuvaan ylläpitoon.

 Monipuoliset palvelulumme sisältävät kattavasti muun muassa eri teknisten toimialojen laiteasennukset sekä -huollot, teollisuuden -että kiinteistötekniikan sähkö- ja automaatiotyöt, nosturitarkastukset ja -huollot, käyttöjärjestelmien kehitys- ja ylläpitotyöt, kunnonvalvontamittaukset ja -analysoinnin, ohutlevy-, teräsrakenne-, putkisto- ja koneistustyöt.

 Projektit onnistuvat aina mekaniikka- ja sähkö-/automaatiosuunnitellusta kokonaisvaltaisiin teknisiin lopputoimituksiin.

Se mikä luvataan, se pitää!

-Teemu Felin, yksikönpäällikkö, Pääkaupunkiseudun aluehuolto

 

Länsi-Suomen alueelta löytyy myös ammattitaitoinen porukka. Aluehuollot pystyvät tarjoamaan monipuolisesti projekteja, asiantuntijapalveluja sekä tukea laajan osaamisensa kautta. Kokemusta on kertynyt eri teollisuuden aloilta. Erityisesti vahvuuksiin lukeutuvat vahva automaatio, mekaniikka, LVISAK, sähkökoneiden huolto ja nosturien modernisointi osaaminen. Porin alueella mekaniikka osaaminen on erityisesti painottunut metsäteollisuuden alalle.