Quantservice

Teollisuuden kunnossapidon asiantuntija

Smart Services

for a sustainable world

Olemme jo yli 30 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ympäri maailmaa hyödyntämään teollisuuden kunnossapidon koko potentiaalin. Smart Services kuvaa palveluja, jotka toimitamme turvallisesti, tehokkaasti ja aina ajallaan.

Quant

Smart Maintenance

Kunnossapitokumppanuus Quantin kanssa mahdollistaa jäsennellyn matkan kohti edistynyttä ja digitalisoitua kunnossapitoa.

Hyödynnä

koko potentiaalisi

Haluatko olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja osaksi teollisuuden kunnossapitoprosesseja? Tule osaksi tiimiämme ja hyödynnä koko potentiaalisi!

Join our team!

Uusimmat

uutiset

Lehdistö

tiedotteet

Avoimet

työpaikat


Referenssit

Tehokkaan työajan parantuminen
kaivosteollisuuden asiakkaallamme

Kansainvälisen kaivosteollisuudessa toimivan ja useita kaivoksia omistavan yrityksen tavoitteena oli saavuttaa kilpailukykyinen kustannus tuotettua kuparitonnia kohden, mikä lisäisi tehokkuutta koko arvoketjussa.


Referenssit

Kansainvälisen leipomon
OEE:n parantuminen

Pohjoismaissa toimivan teollisuusleipomoiden ketjun omistaja tarvitsi ammattimaista kunnossapitokumppania tietyn leipomon tuottavuuden parantamiseksi.



Referenssit

Nolla tapaturmaa 26 vuoden
kumppanuuden aikana

Asiakas on maailmanlaajuinen teollisuuden ja autojen voiteluöljyjen ja -rasvojen valmistaja. Asiakkaan ensisijaisina tavoitteina kunnossapidolle olivat nolla tapaturmaa, täyttö- ja rasvatuotantolinjojen käytettävyyden parantaminen ja laitoksen kokonaistuotantokustannusten alentaminen.


Kiinnostuitko, miten
voisimme auttaa sinua?

Laajan verkostomme ja vankan kokemuksemme ansiosta, pystymme tukemaan asiakkaitamme useilla toimialoilla eri puolilla maailmaa.