Asiantuntijana Tuottavuuden tekijä – Koneturvallisuus.

Kohti turvallisempaa tulevaisuutta. Turvallisuus ja sen huomiointi on tärkeä osa päivittäistä työskentelyämme ja koneturvallisuus on yksi näistä turvallisuuden osa-alueista, joka vaatii erityistä tarkkaavaisuutta.

Talon sisältä löytyvä alan asiantuntija on mahdollistanut sen, että pystymme pitämään koko henkilökunnan tietotaidon yllä koneturvallisuuteen liittyvien kysymysten osalta. Koulutamme koko henkilöstöämme varmistaaksemme tuottavuuden tekijöidemme osaamisen, näin voimme antaa tukea myös asiakkaillemme työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Koneturvallisuuden koulutuksien tarkoituksena on kehittää ymmärrystä oman tekemisen vaikutuksista koneturvallisuuteen ja riskien hallintaan. Tätä kautta pystymme yhdessä asiakkaamme kanssa kehittämään työympäristön kokonaisvaltaista turvallisuustasoa askel askeleelta eteenpäin.

Koulutuksen myötä henkilöiden tietotaitoa pidetään yllä konedirektiivin vaatimuksista, käyttöasetuksista ja syvennetään ymmärrystä koneturvallisuuden merkityksestä. Syvempi ymmärrys auttaa hahmottamaan kehityksen kohteet turvallisemman työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme koneturvallisuuden koulutuksia myös asiakkaillemme. Yhteinen päämäärämme on tuottava kunnossapito, mutta myös työympäristön yleinen turvallisuustaso on pystyttävä varmistamaan.

Sekä kunnossapidon toimijan että asiakkaan on hyvä ymmärtää vaatimukset, jotka koskevat koneturvallisuutta. Näin tuotantoa pystytään yhdessä kehittämään oikeaan suuntaan. Oikein hoidettu koneturvallisuus pitää työntekijät turvassa ja kustannukset kurissa!

 

Lisätietoja

Petteri Särkiniemi

petteri.sarkiniemi@quantservice.com

 

Lue lisää aiheesta Kone- ja työturvallisuus