Haemme kunnossapito­insinööriä Harjavaltaan

Mikäli sinua motivoi itsenäinen ja vaihteleva työ, jossa ongelmanratkaisu tuottaa onnistumisia, haluat jatkuvasti kasvattaa osaamistasi ja olet luonteeltasi innostuva ja innostava positiivinen persoona niin olet etsimämme henkilö.

Omaat jo vahvan kokemuksen kunnossapidon eri osa-alueilla ja koulutukseltasi olet insinööri tai teknikko. Vahvuutesi ovat erityisesti esimiestehtävissä ja asiakaspalvelussa. Varmistat omalla panoksellasi sen, että asiakkaamme saavat meiltä erilaiset kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti.

Luot työntekijöillemme edellytykset onnistua omassa työssään. Kehität liiketoimintaamme ja tuot asiakkaillemme uusia ratkaisuja tukemaan heidän liiketoimintaansa. Kehität turvallisuuskulttuuriamme ja varmistat, että henkilöstömme saa tehdä työnsä turvallisesti.

Annamme sinulle vastuuta ja vapautta sekä valtuudet toimia vapaasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit pääsääntöisesti Harjavallan Suurteollisuuspuistossa, mutta tarvittaessa työskentelet myös Porin alueella.

Lisätiedot: Mikko Salonen 040 5356763, mikko.salonen@sataservice.com

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 21.9.2018

 

Olemme osa Quant Suomea ja muodostamme yhdessä entistäkin vahvemman tuottavuuden tekijöiden joukkueen!