Quant Awards- palkinto Suomeen!

Tuottavuuden Tekijämme Timo Kalliomäki palkittiin Quant Awards- palkinnolla kategoriassa Turvallisuus.

Quant palkitsee vuosittain työntekijöitä esimerkillisestä panostuksesta työhön neljässä eri kategoriassa. Kategorioina ovat turvallisuus, erinomainen asiakaspalvelija, työkaverin tuki sekä vuonna 2019 lanseerattu kategoria: Innovaatiot.

Kilpailu on kansainvälinen, johon kuka tahansa voi tehdä ehdotuksia ympäri vuoden. Voittajat valitsee globaali palkintoraati yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Kunnossapitoasentaja Timo Kalliomäki ilmoitettiin mukaan hänen poikkeuksellisesta kyvystänsä havaita asioita. Timo koki hienoksi sen, että palkintoa oli hänelle ylipäätään ehdotettu. Palkitut olivat eri puolilta maailmaa, ja monista hakemuksista toimitusjohtaja ja muut valinnan tehneet olivat päätyneet häneen.

Turvallisuushavaintojen tekeminen on tärkeää, sillä havaintojen ansiosta pystymme heti korjaamaan tilanteen ja mahdollistamaan turvallisen työympäristön kaikille. Timo toteaakin, että kun jokainen tekee oman osuutensa niin kenenkään ei tarvitse tehdä mitään suurta. On henkilökohtainen valinta, puuttuuko asioihin (esim. rikkinäiset työkalut jne.) vai jättääkö ne seuraavien ongelmaksi.