Sataservice Group ja NORD Gear mittavaan yhteistyöhön

Sataservice Group ja NORD Gear aloittavat mittavan yhteistyön.

Sataservicen Sähkökonehuolto toimii jatkossa NORD vaihteiden valtuutettuna jälleenmyyjänä ja huoltopartnerina.

Jatkossa NORDin ja Sataservicen asiakkaat saavat kattavat asennus- ja huoltopalvelut Sataservicen Sähkökonehuollosta. Huolloissa palvelee Sähkökonehuollon Raumalla sijaitseva huoltokorjaamo osoitteessa Isometsäntie 9-11, Rauma.

Raumalla sijaitsevan huoltokorjaamon lisäksi asennuspalveluita tuottavat Sataservicen aluehuoltokeskukset, aluehuoltokeskukset sijaitsevat Raumalla, Porissa, Raisiossa, Mikkelissä ja Tuusulassa.

Näin asiakkaillemme saadaan laajat mahdollisuudet käyttää Sataservicen verkostoa omissa tarpeissaan. Uusien vaihteiden asennukset tai tarvittaessa huoltoon tuleva vaihdemoottori haetaan asiakkaan käyttöpaikalta ja palautetaan käyttöpaikalle huollettuna.

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorin sijaitessa Raumalla.

NORD Gear Oy on osa saksalaista NORD-konsernia, joka on yksi maailman johtavista käyttötekniikkaalan mekaanisten ja elektronisten ratkaisujen toimittajista. Konsernilla on toimintaa yli 60 maassa. Nord Gear Oy vastaa NORD-vaihteiden, vaihdemoottorien ja taajuusmuuttajien myynnistä sekä oheispalveluista Suomessa. Asiakaskunta muodostuu suomalaisista kone- ja laitevalmistajista sekä yrityksistä, joissa käytetään voimansiirtoratkaisuja. Nord Gear Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli noin 5 milj. €. Yrityksellä on modernit toimitilat Pirkkalassa.

 

Sataservice Oy, Petteri Särkiniemi 050-4670320

 

NORD Gear Oy, Jarno Peltonen 044-5727717