Sataservice mukana telakkatoiminnan kasvussa: Laaja nosturien modernisointi sopimus pitkän yhteistyön tuloksena

Tammikuun alkupuolella solmittu sopimus parantaa jatkossa merkittävästi nosturien työturvallisuutta, sekä nosturien käytettävyysastetta Rauman telakka-alueella. Vuosien varrella asiakkaan kokema Sataserviceläisten vankka ammattitaito ja tehokkuus vakuuttivat asiakkaan.

Pitkään jatkuneen yhteistyön tuloksena solmimme 9. tammikuuta laajan nosturien modernisointi sopimuksen Raumalaisen Seaside Industry Park:n kanssa. Sopimukseen lukeutuu kolme erillistä projektia. ”Kaupan varmistumiseen vaikutti pitkäaikainen yhteistyö asiakkaan kanssa, sekä heidän kokemus korkeasta ammattitaidostamme. Yksi vaikuttava tekijä on varmasti ollut myös projektin aikataulu, modernisoinnit valmistuvat jo maaliskuun toisella viikolla.”, kommentoi nosturien modernisoinnista vastaava Tapani Metsävuori.

Metsävuori kertoi sähköautomaatiojärjestelmien käyneen vanhanaikaisiksi ja epäluotettaviksi, jonka vuoksi modernisointi oli tässä kohtaa järkevää. Automatisointi nostaa laitteiden luotettavuuden tämän päivän vaatimusten tasolle, ja tuo korkeamman käytettävyysasteen uusien toimintojen myötä. Jatkossa asiakkaalla on mahdollisuus seurata toimistolta käsin nosturin käyttöä ja kuormia, sekä arkistoida tietoja etäkäytön avulla. Etäkäytöllä toimiva vianhaku vaikuttaa positiivisesti myös vikatilojen nopeaan havaitsemiseen ja korjaukseen, ja parantaa näin käytettävyysastetta. Nostureihin lisättävä törmäyksenesto järjestelmä ja uusi turvajärjestelmä skannaavat ympärillä olevaa aluetta, ja parantavat työturvallisuutta auttaen jatkossa välttämään mahdolliset henkilövahingot. Modernisoinnin lopputuloksena asiakas voi luottaa nosturin tehokkaaseen toimivuuteen ja turvallisuuteen. Työturvallisuus ja sen parantaminen on yksi tärkeimmistä modernisoinnin syistä, ja modernisoinnin jälkeen työturvallisuuden taso on saatu nostettua aivan uudelle tasolle.

Seaside Industry Park on Rauman satamassa toimiva raskaan teollisuuden teollisuuspuisto. Alueella toimii 19 yritystä, osana teollisuuspuiston toimintaa.

 

Paikallislehden artikkeli aiheesta Sataservice uudistaa telakan nosturit

 

Nosturien modernisoinnista vastaa Teknologiajohtaja Tapani Metsävuori,

puh. 040 050 9927

sähköposti tapani.metsavuori@sataservice.com

 

Kirjoittanut: Jenna Potila