Sataservice Sähkökonehuolto Oy

Sataservice Group konserniin kuuluva Rauman Sähkökonehuolto koki nimenvaihdoksen heti vuodenvaihteen jälkeen. Nimenvaihdoksen tarkoitus on tuoda konsernin yrityksiä tunnistettavasti lähemmäs toisiaan. Rauman Sähkökonehuolto kantaa nyt tammikuusta alkaen nimeä Sataservice Sähkökonehuolto Oy.

Sähkökonehuollossa ovat puhaltaneet muutoksen tuulet viimeisen vuoden aikana. Uudet tuulet ovat vieneet yritystä kohti laajempaa palvelutarjontaa ja vahvempia asiakassuhteita. Reilu vuosi sitten kelkkaan astellut aluejohtaja Petteri Särkiniemi kertoo kehityksen jatkuvan edelleen.

– Olemme kiinnostuneita kehittymään ja kasvattamaan toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Vaikka tarjontaa ei tällä hetkellä olisi suoraan vaaditulle tuotteelle tai palvelulle, niin kannustamme aina asiakkaitamme kysymään asiasta. Näin pystymme kasvamaan oikeaan suuntaan yhdessä heidän kanssaan, Särkiniemi

Nimen muutoksesta huolimatta yritys säilyy itsenäisenä yrityksenä ja yhdessä Sataservice Oy:n kanssa Sähkökonehuolto tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan laitehuoltojen, kunnossapidon ja projekti-palvelut.

– Sähkökonehuolto tarjoaa asiakkailleen monipuolisen laitehuollon myynti- ja huoltopalvelut. Myymme ja huollamme pumput, vaihteet, moottorit, puhaltimet ja lähes kaikki muut pyörivät mekaaniset laitteet. LED valaistuksen osalta toimimme sekä Valtavalon ja 5wattsin valtuutettuna jälleenmyyjänä. Kartoitamme asiakkaan laitekannan ja otamme haltuumme laitteiden elinkaaren hallinnan varmistamalla, että asiakkaalla on käytössään aina joko uusi tai kunnostettu laite nopealla vasteajalla, Särkiniemi lisää.

Vuodenvaihteessa tapahtuneen nimenmuutoksen yhteydessä yritys sai myös uuden vahvistuksen toinen päivä tammikuuta. Korjaamoesimiehen rooliin saapunut Ville Ristilä on mukana vastaamassa kokonaisvaltaisesti korjaamon toiminnasta yhdessä Juha Rasinmäen ja Petteri Särkiniemen kanssa. Ristilä toimii jatkossa henkilöstön ja asiakkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä varmistaen, että asiakkaat saavat laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut, huoltopalvelut sekä uudet laitteet.

Nimen muutoksen myötä kaikki sähköpostiosoitteet on myös päivitetty uuteen muotoonsa. Yhteyshenkilöihin saat jatkossa yhteyden sähköpostitse käyttäessäsi osoitemuotoa etunimi.sukunimi@sataservice.com.

Tarjouspyynnöt, tilaukset ja muun yritykselle suunnatun sähköpostin voit laittaa myös osoitteeseen sahkokoneet@sataservice.com. Yritykseen yleisesti pääset tutustumaan osoitteessa www.sataservice.com

 

Aluejohtaja, Petteri Särkiniemi

puh. 050 467 0320

sähköposti petteri.sarkiniemi@sataservice.com

 

Korjaamopäällikkö, Juha Rasinmäki

puh. 040 549 0509

sähköposti juha.rasinmaki@sataservice.com