Tata Steel Naantali ja Sataservice ovat solmineet kunnossapito­sopimuksen

Tata Steel (Naantali Steel Service Centre Oy) ja Sataservice ovat solmineet Naantalin tehtaan tuotantolaitteiden, nosturien ja kiinteistötekniikan kunnossapitosopimuksen, mikä kattaa näiden osalta myös varaosatoiminnot. Tehdas valmistaa useilla tuotantolinjoilla terästuotteita kotimaan ja Baltian markkinoille ja työllistää noin 50 henkilöä.

Sopimuksen tavoitteena on kunnossapidon suunnitelmallisuuden kautta ylläpitää ja kehittää tehtaan käyttövarmuutta. Työturvallisuus on keskeinen osa yhteistyötä. Sopimuskausi alkaa 1.4.2018. Sataservice tuli valituksi mm. omalla monipuolisella teknisellä palvelutarjonnallaan ja kokemuksellaan sekä referensseillään.

”Tata Steel on yksi maailman johtavista teräsyhtiöistä, jolla on yli 70 000 työntekijää maailmanlaajuisesti, ja valmistusta viidellä eri mantereella 26 eri maassa, sekä kaupallista edustusta yli 50 eri valtiossa.”

”Sataservice on kotimainen teollisuuden kunnossapito- ja projektiyritys, joka työllistää 400 henkilöä elintarvike- ja teknologia- sekä prosessiteollisuudessa. Tuottavuuden tekijä.” 

 

Ilpo Maaranen, toimitusjohtaja, Naantali Steel Service Centre Oy. ilpo.maaranen@tatasteel.com

Vesa Malmsten, aluejohtaja, Sataservice Oy, Turku. vesa.malmsten@sataservice.com