#Tulevaisuuden­Tekijät

Turvallisuuteen ja hyvinvointiin panostaminen on yksi tärkeimmistä asioista niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Olemme viime vuosien aikana vieneet organisaatiotasolla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyviä asioita isoja harppauksia eteenpäin.

Tulevaisuuden Tekijät -kampanjan ideana on keskittyä pienten Tulevaisuuden Tekijöiden tukemiseen. Tänä vuonna sponsorikohteiksi valitsimme mm. kolme juniorijoukkuetta. Viime vuoden loppu puolella Harjavallan Kuparikiekko sai Sataservicestä oman sponsorin ja joukkueen kuulumisia onkin ollut ilo seurata. Raumalla lähdimme tukemaan myös kahta Pallo-Iirojen joukkuetta. Toivotamme joukkueille tsemppiä ja menestystä tuleviin peleihin!

Maaliskuussa suuntasimme työntekijämme pojan päiväkotiin vierailulle ja lahjoitimme paljon toivotut turvaliivit turvaamaan pienten matkaa. Pienet lapset ovat nopealiikkeisiä ja autoilijoilta sekä muilta liikenteessä liikkuvilta vaaditaankin suurta tarkkuutta. Kiitos päiväkodin väelle saamistamme kiitoskorteista!

Kampanjamme jatkuu edelleen ja tavoitteenamme on pyrkiä vierailemaan jokaisella paikkakunnalla, jossa toimimme! Haluamme olla mukana tukemassa myös työntekijöillemme läheisten ihmisten hyvinvointia, kun he voivat hyvin myös työntekijämme voivat olla rauhallisin mielin! #TulevaisuudenTekijät

 

Tulevaisuudentekijät_Sataservice