Quant. Teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja.

 

 

Olemme olleet jo yli 25 vuoden ajan alan markkinajohtaja, ylläpitäen ja parantaen turvallisuutta ja tuotannon tehokkuutta yli 300 toimipaikassa eri puolilla maailmaa. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti.

Quant Finland & Baltics toiminta keskittyy Suomen ja Baltian alueille. Suomessa nimen alla toimii yhteensä kolme eri yritystä; Quant Finland Oy, Quant Sataservice Oy ja Quant Technologies Oy. Nämä kolme yritystä muodostavat yhdessä noin 650 työntekijän vahvan joukkueen. Quant Finland toimii laajasti Länsi-, Etelä-, Itä- ja Keski-Suomen alueilla. Palvelevia aluehuoltoyksiköitä sijaitsee mm. Porissa, Raumalla, Harjavallassa, Turussa, pääkaupunkiseudulla sekä Mikkelissä.

Toimintamme on asiakaslähtöistä, joustavaa ja yrittäjähenkistä. Meiltä asiakas saa kokonaisvaltaisen kunnossapitopalvelun lisäksi tarvitsemiaan yksittäisiä kunnossapitotöitä. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme menestyksestä, sillä sen kautta voimme olla ylpeitä itsestämme. Emme tyydy toteuttamaan vaan perinteisiä standardiratkaisuja, vaan kehitämme käynnissä- ja kunnossapitoa haastamalla perinteiset toimintatavat suuremman hyödyn aikaansaamiseksi.

Toimimme vaativissa ympäristöissä ja siksi työ- ja tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita. Pidämme tarkasti huolta siitä, että henkilöstöltämme löytyy kaikki tarvittavat tiedot turvallisen työympäristön luomiseen. Mielestämme työturvallisuus lukeutuu niihin asioihin, joihin ei voi olla panostamatta liikaa.

Tarkoituksena on tuoda lisäarvoa kunnossapidolla. Kaikki asiakkaamme haluavat järkeistää kunnossapitokustannuksiaan ja monilla on myös tarve parantaa turvallisuutta. Osa haluaa hyödyntää markkinoiden mahdollisuuksia tuottavuutta kasvattamalla. Jotkut asiakkaat haluavat parantaa energiatehokkuutta ja laskea käyttökustannuksia tai vähentää jätettä lainsäädännön muuttumisen vuoksi. Kunnossapidon koko potentiaalin hyödyntäminen on haaste, jossa muuttujat ja mahdollisuudet vaihtelevat päivittäin. Työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat optimoida kunnossapidon suorituskyvyn asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhdistämme osaamisemme kunnossapidon johtamisesta pitkäaikaiseen käytännön kokemukseen sekä alan johtavaan konseptiin.

Kaikki Tuottavuuden tekijämme erottuvat edukseen, oli kyseessä tinkimätön turvallisuus, kunnossapidon toimintatapojen kehittäminen, kustannusten optimointi tai tuotannon tehostaminen. Olemme kunnossapidon ammattilaisia ja myös asiantuntijoita työntekijöidemme ammatillisen kehityksen tukemisessa, jotta henkilöstömme pystyy hyödyntämään kunnosapidon koko potentiaalin. Meille kunnossapidon johtaminen ja toteuttaminen ovat kunnia-asioita; motivoitunut ja oikein tuettu, asialleen omistautunut ammattilaisten ryhmä on valtava voimavara.

Yhteistyöllä menestykseen. Kunnossapidon johtamis- ja toteuttamiskonseptimme on ollut käytössä jo yli 25 vuotta. Tänä aikana olemme tehneet yhteistyötä lukuisten asiakkaiden kanssa monilla teollisuudenaloilla sekä johto- että tekijätasolla. Kun asiakkaat ovat voineet hyödyntää kunnossapidon koko potentiaalin, tuloksena on saatu pitkäaikaisia liiketoimintahyötyjä.

Vahvuutemme on henkilöstön vankka ammattitaito ja monivuotinen kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Meillä on hyvät suhteet laitetoimittajiin sekä teollisuuden alihankintayrityksiin. Quant toimii asiakkaan eduksi: nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja kykenemme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta tehokkaan organisaatiomme sekä motivoituneen henkilöstömme avulla.

Visiomme

Hyödynnämme kunnossapidon koko potentiaalin.

Missiomme

Tuemme työntekijöitämme, jotta nämä voivat toteuttaa kumppanuuden tavoitteet tinkimättömän ammattitaitoisesti.

Arvomme

Intohimo – haluamme hyödyntää koko kunnossapidon potentiaalin.

Ammattitaito – meillä on selvät tavoitteet ja tarvittavat valmiudet ja asenne niiden saavuttamiseksi turvallisesti ja tehokkaasti. 

Ammattiylpeys – vastuullinen toiminta ja tavoitteiden saavuttaminen ovat meille tärkeitä asioita.

 

Vastuullisuus

Kuinka suunnittelemme palvelumme, mitä tarjoamme asiakkaillemme, miten toteutamme yhteistyötä toimittajiemme kanssa, miten arvioimme riskejä ja mahdollisuuksia, kuinka käyttäydymme osana yhteisöjä toimipisteissämme ja toisiamme kohtaan – vastuullisuus on olennainen osa kaikkea toimintaamme.

Vastuullisen toimintamme prosesseja ovat työterveys ja työturvallisuus, ympäristö, laatu sekä liiketoiminnan etiikka.

Quant on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS 18001 standardien mukaan useissa maissa. Johtamisjärjestelmämme kattaa teollisuuden palvelut sisältäen kokonaiskunnossapidon, kunnossapidon johtamisen ja tuotantolinja- tai laitekunnossapidon ulkoistuspalvelut sekä muut teollisuuden palvelut.

 

Työturvallisuus ja ympäristö

Quant on sitoutunut tuottamaan palvelunsa vastuullisesti ja turvallisesti sekä estämään työntekijöilleen, alihankkijoille, asiakkaille, paikallisille yhteisöille ja ympäristölle aiheutuvat vahingot.

Tavoitteemme on nolla vahinkoa. Teemme töitä sen eteen, että meistä tulee alan paras toimija turvallisuuden suhteen ja että pysymme sellaisena. ​

Quant pyrkii vähentämään kunnossapito- ja muun toimintansa ympäristövaikutusta.

 

Laatu

Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa tarjoamaamme palvelua, täyttää ja ylittää asiakkaidemme odotukset, ja tuottaa sellaista työnjälkeä josta voimme olla ylpeitä. Meille kunnossapito on sydämen asia ja uskomme että ainoastaan tarjoamalla erinomaista palvelua ja laatua, voimme saavuttaa tavoitteemme Quantin pitkäaikaiseksi menestykseksi.

Arvioimme ja kehitämme prosessejamme ja järjestelmiämme jatkuvasti varmistaaksemme niiden tehokkuuden. Uskomme vakaasti henkilöstömme voimaan toteuttaa tarvittavia muutoksia, sillä jokainen Quantin organisaation jäsen on ammattilainen, ja vastuussa työnsä laadusta.